y Kurs Web dizajn - VLD Škola računara

VLD

Obrazovni Centar

062 80 28 115

VLD Škola računara i stranih jezika

Kurs - Web dizajn

Izrada sajtova

Internet je danas najveći i najbrže rastući medij na svetu. Danas svaki poslovni subjekat, ali i mnogi pojedinci imaju potrebu da budu prisutni na internetu. Svakog dana se izrađuje ogroman broj sajtova. U isto vreme veliki broj postojećih sajtova očekuje redizajn ili ponovnu izradu. Posao web dizajnera jedan od najtraženijih poslova na svetu. Kvalitetno znanje s područja web dizajna lansira web dizajnera direktno u žarište svetskog tržišta internet tehnologija.

Kroz moderan pristup nastavi, najnovija saznanja u Web dizajnu direktno se prenose polaznicima i omogućavaju im savladavanje svih veština potrebnih za bavljenje Web dizajnom.


Kurs Web dizajn Kurs pravljenja sajtova
Kurs Web dizajn
Kurs Web dizajn
Kurs Web dizajn

Šta ćete naučiti na kursu

Uvod u web dizajn. Priprema za izradu sajta, struktura, mapa sajta, plan strane, grafike i mediji, razolucija, konvencija o imenovanju fajlova.
Uvod u HTML, elementi, sintaksa, standardi, razvoj i verzije, xHTML, HTML5.
Uvod u CSS, elementi, sintaksa, vrste, razvoj i standardi, CSS, CSS3.
Implementacija gotovih skripti (JavaScript, JQuery...).
Korišćenje Bootstrap-a (Responsive design - prilagođavanje sajtova mobilnim uređajima). Uvod u SEO(Search Engine Optimisation - optimizacija sajtova za pretraživače)i razvoj, pretraživači, statistika, alati, marketing.
Optimizacija slika za web (osnove Adobe Photoshop-a).
Izrada završnog projekta.

 • Po završenom kursu polaznik će moći da samostalno izrađuje, dizajnira, uređuje, optimizuje i postavlja web stranice na internet.
  Po završetku kursa polaznik dobija sertifikat o uspešno završenom kursu.

 • Trajanje kursa - Individualna nastava: 28 časova
  Trajanje kursa - Grupna nastava: 60 časova
  Časovi se održavaju u terminima koje usvoje polaznici kursa zajedno sa organizatorom nastave i predavačima. Standardno pohađanje kursa je dva ili tri puta nedeljno po dva časa.

 • Za ovaj kurs potrebno je poznavanje rada u Microsoft Windows.

 • Individualna nastava: 15.500 dinara
  Grupna nastava: 21.000 dinara
  Cene se mogu razlikovati prema specifičnim zahtevima polaznika. Kurs je moguće platiti u celini ili na rate.

Pogledajte još neke kurseve

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop je najpoznatiji a po mnogima i najbolji program za obradu slika. U kombinaciji sa Adobe Illustratorom čine osnovni paket za sve koji se bave bilo kojom vrstom dizajna na računaru.

Photoshop

CorelDraw

CorelDRAW je program koji se koristi u profesionalne svrhe za vektorsku grafiku, kao i jedan od najčešće korišćenih programa za pripremu različitih promo materijala, štampanih materijala i elemente web dizajna.

CorelDRAW

Adobe Illustrator

Adobe Illustrator je jedan od najpoznatijih programa za vektorsku grafiku. U kombinaciji sa Adobe Illustratorom čine osnovni paket za sve koji se bave bilo kojom vrstom dizajna na računaru.

Illustrator